Oomph i panna

Du behöver:

Rotselleri och sötpotatis som du ungsbakade igår

Oomph

Färsk spenat

 

Kryddning:

Chipotle och Habanerosås

Peppar

Salt

Chili

 

Till servering:

En syrlig sallad med en del vinäger i

 

Gör så här:

Släng ner allt i pannan tillsammans med olivolja. Stek hårt.

Salta, peppra, chilea och häll på några droppar stark sås.

Ät.

 

Betyg:

Otroligt snabbt och enkelt. Från det att jag reste mig vid datorn tog det 10 minuter tills det var färdigt. Detta trots att jag inte hade bestämt mig innan jag gick härifrån vad jag faktiskt skulle äta. Dessutom är det väldigt gott att stega på framförallt sötpotatisen som efter ugnen kan vara rätt så mosig. Med en krispigare yta blir den mycket bättre. Vill du göra denna utan alla starka ingredienser tror jag det går minst lika bra. Men alla maträtter mår bra av en touch av hetta. Riktigt gott var det också!