2 thoughts on “#8 Våldsstickad ryamatta”

 1. Livstipset blunda och kör känns ju lite väl vågat. Speciellt om det är bilkörning det hela handlar om. Eller?
  Och Jonella, det är väl klart att du är tjock! Eller ja, jag menar du är ju gravid. Då brukar man bli tjock xD Har du fått några konstiga cravings sedan du blev gravid? Som att du “måste” käka en hel burk med smörgåsgurka typ NU!

  Och Tjarls.. varför började du prata om att gå tillbaka till början av din egen FB? Nu sitter jag ju här och läser gamla statusar och inser att jag gillat flera av mina egna statusar som ingen annan har gillat! xD

  1. Från Jonella:
   Ja, kan hålla med om det! Tänker mig att det lite är som när man var barn. Om man inte ser det, så finns det inte. Kanske mer en fin tanke om att allt löser sig och inte om att framföra ett fordon. ?

   Jag mådde ju väldigt illa under en lång period och kräktes. Jag skulle nog inte säga att jag hade cravings, däremot var det väldigt begränsat vad jag kunde få i mig. Vissa stunder (ja så snabbt kunde det vända) så var jag sugen på thaimat och det enda som kunde vara ett alternativ. För att sedan spy av att se samma mat lite senare. Svårt att handla med 10 minuters marginal då hungern ofta kom väldigt snabbt och det jag kunde tänkas äta oftast bara var någon enstaka maträtt eller sak.

   Från mig:
   Det var som en markör på förändring. Det är skillnad på sättet jag uttrycker mig på, sakerna jag värderar och människan jag är. Då är tidiga facebook ett bra test för att se hur långt den utvecklingen har gått. Ännu bättre är egentligen när jag kollar igenom min gamla bilddagbok eller helgon ^^ Antagligen skulle jag också hitta guldkorn om jag letade, för jag var fantastisk redan då, men på det hela taget så blir jag bättre ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *