Har du omotiverat mycket ost hemma? Använd allt i samma maträtt!
Du behöver:
Färskt bröd ”Olivia”
Philadelphiaost
Chevre med tillsatt honung
Mozarella
Cheddar
Gran Padano
Lök, som du finhackar
Kryddor:
Torkad Chili
Gör så här:
Skiva upp brödet och bre det med rikligt av färskosten. Med rikligt menar jag rikligt. Om-du-tog-en-tugga-nu-ska-du-kunna-lämna-in-det-som-tandavtryck-hos-tandläkaren-rikligt. Lägg ett lager och lök och toppa sen med resten av osten i lika rikliga mängder. Smula chilin i ett jämnt lager som passar dina smaklökar.
Kör in det i mikron på medelsvag värme i typ 3 minuter. När det gäller att smälta ost är det alltid bättre att köra lite lägre värme och lite längre tid. Det blir en fylligare smälthet på det viset.
Lunchen är klar!
Betyg:
Det här är fulländat. Det är som att hoppa bungeejump rakt ner i en fettdamm men det är värt det. När det kommer till snabb matlagning kan det inte bli bättre. 5/7. Alla ostarna kommer fram med sin smak. Speciellt gifter sig det söta från honungschevren riktigt bra med hettan från chilin.