#12 Mysrummets ytskikt, dag 2!

Dag 2 tog oss framåt i rasande tempo. Vi började med att åka iväg och låna en stor bil som skulle kunna transportera de stora gipsskivorna som inte riktigt går in i vår lilla Mustafa (vår bil). Nog för att det är högt i tak men inte riktigt tillräckligt ^^

Själva handlandet gick smidigt och efter lite bängel så var de inne i bilen och vi rullade ut mot Ugglebranten. Ungefär exakt 200 meter från stugan skriker plötsligt Nela “Neeeeeeej! Vi har ju glömt nyckeln!” Vi hade nämligen lyckats med konststycket att lämna kvar stugnyckeln i vår vanliga bil. Vi hade dessutom kommit hemifrån lite senare än vad vi tänkt så vi var hungriga, nödiga och numer också modstulna.

Det var uppehåll i regnet så vi tog beslutet att bära upp skivorna på altanen i vilket fall för det var osäkert om det skulle vara regnfritt något mer den dagen. Något som visade sig vara helt rätt för i samma sekund som skivorna låg på altanen började regnet trickla ner på våra huvuden.

Snabbvända tillbaka för att hämta nyckeln och så fort vi kom tillbaka blev det till att äta och efter det kunde vi dra igång. Sen köttade vi med gipsen och gjorde så hela vägen till dess att skruvdragarens två batterier sa nej.