#2 Till snickerboa ränner jag..

Snickarboden vi har är ganska stor, ca. 8 kvm. Vid den första anblick så upplevde inte jag att det var speciellt mycket saker kvarlämnade där inne men när jag, Charles och Marisha började bära ut grejorna så kändes det som en never ending story. Gamla färgburkar, redskap, verktyg, tavlor, krukor av alla former, metallskrot, aluminiumstänger, ja i snickarboden fanns allt möjligt. Vi gjorde ett försök att strukturera högar för att spara eller slänga men det urartade rätt fort när grusgången fylldes upp.

Vi började langa saker som vi inte ville ha kvar till vårat nyskapade skrotupplag (en liten gräsplätt på tomten), efter ett tag tog vi en fika och en stund därefter åkte Marisha hem. Jag och Charles bytte sedan strategi, jag började strukturera och bära in de sakerna som skulle sparas till boden och gjorde smart väggförvaring med hjälp av lite spik, tänka så enkelt det kan vara. Charles fortsatte leverera slänga-saker till skrotupplaget.

Framåt 9-tiden fick vi besök av Charles farmor och hennes sambo P-O, de ville komma förbi och se hur vi har det så vi tog en kort paus i rensandet och satt på altanen en stund. P-O erbjöd sig även att komma med sin släpkärra och köra bort skrot åt oss vilket vi blev väldigt glada över!

När de hade åkt tände Charles grillen och vi fortsatte vårat arbete, vi var sanslöst effektiva och sakta men säkert började grusgången bli synlig igen. Lagom tills Charles ropade att maten var klar bar jag in den sista saken i boden och solen gick ner för dagen. Perfekt tajming! Vi avnjöt grillade hamburgare vid vårt alldeles egna bord på vår alldeles egna altan och det kändes fantastiskt bra!

Före:

Efter:

Mängden grejer: