#20 Vårstädning! Stugsäsongen 2016 är igång!

Idag var vi ut till Ugglebranten för att planera och fundera inför årets fixande. Vi började med att måtta upp hela stugan för att kunna göra en ritning hemma som vi sen kan använda för att sitta hemma och förbereda. Men också för att kunna göra relevanta inköp utan behöva åka ut varje gång för att se om det passar. Det som var vår största insikt är att vi kommer behöva prioritera för det är väldigt mycket som behöver fixas och en hel del mer som vi vill göra.

När vi väl hade suttit och pratat av oss och bara njutit av utsikten så insåg vi att det trots allt inte tagit så lång tid och att det fanns några timmar med dagsljus kvar. Så vi bestämde oss för att börja räfsa upp gräsmattan på gården. En chans som sällan ges i januari.

Är det någon som har tips för övrigt på hur en grusgång lättast blir löv- och barrfri så får ni gärna höra av er. Räfsandet leder bara till att hälften blir kvar och allt grus ojämnt. Gräset blev iaf bra, trots att bilden är tagen innan vi blev klara för att dagsljuset började falna.