#rickardsvikarie

Postkodsmiljonären har alltså gått ut med en kampanj där deltagare genom att ladda upp filmer där de läser ett förskrivet manus och sedan ska få folk att rösta på dem för att få vara med och programleda tidigare nämnda program. Marisha (den ena av mina två småsystrar) gjorde mig uppmärksam på detta och tyckte att jag skulle delta. Jo men visst tänkte jag och ägnade en del av lunchen nästa dag till att spela in filmen. För att sedan anstränga mig en gnutta så delade jag röstningslänken på facebook och tänkte “då var det klart.”

Det var det inte.

Marisha och min svåger Casper valde nämligen att göra en grej av det. De gick ut i facebookgruppen för sin förening Svenska Kyrkans Unga Camelot (som anordnar awesome spelläger) och sa att de skulle skänka en krona till vistelsefonden (en insamling de gör för att möjliggöra deltagande för de som inte har råd) för varje röst någon i föreningen la på mig. Det fick fart på det hela och inom loppet av någon timme var jag uppe i 300 röster.

Jag delade med mig av bilden och två dagar senare var det uppe i 600 röster. Samtidigt började fler och fler ansluta sig till rösttåget som tuggade på i allt högre takt.

Nu när det gått 2 dagar till så är det uppe i 1200. Vi har alltså sett 6 dagar med ett mönster där dubblering varannan dag verkar vara grejen. Jag ställer mig skeptisk till att vi klarar det de kommande två dagarna. Men tillsammans kan vi nog klara det. Det är fler och fler som hakar på och gör det till en stor grej. Från början hade jag inte tänkt göra något av det hela. Men med kommentarer och engagemang som detta kan jag inte annat än göra vad jag kan för att elda på det. Tillsammans är vi en stor jävla rörelse och den där förstaplatsen är inte långt borta nu! All kärlek till er som så fanatiskt deltar! (OBS, utklippen är inte alla. Det är så otroligt många utanför mina flöden som ställer upp också, och säkert en del jag missat. Det har delats långt bortom min kontroll och vetskap)

Men hur mycket kärlek finns det inte i den här bilden? 😀 <3

Vill du haka på? Använd denna länk för att rösta/dela/peppa https://rickardsvikarie.se/#!/post/147/