Repris! “Ibland blir det för mycket….”

Ursprungligen postat den 24 juli 2011

Istället för att flytta alla inlägg från den gamla bloggen “Tjarls Cook-a-Long” i klump publiceras de en och en. Varje torsdag!

Den här minns jag. Kan fortfarande idag känna smaken och konsistensen. 5 år senare jagar denna maträtt fortfarande mig i nattens svettiga timmar

 

—-

 

Dagen recept är ett misslyckande utan dess like. Jag har fortfarande kväljningar, dels pga maten och dels pga att jag slösade bort så mycket fin Brie.

Do not try this at home

Du behöver:

Brieost
Rööölök
Zuccini
Tonfisk
Oregano
Durban Curry
Cayenne
Persillado
Thai sweet chili
Mjölk

How to:

Stek allt.

Betyg: 1/10. Fullständigt vidrig ide att göra sås på 250 gram brie. Allt det resulterade i var den flottigaste mest avskyvärda maträtt någonsin. Det var som att äta kväljningar. Varje gång jag tog en tugga så började jag med att trycka upp tungan i gommen och låta det flottiga rinna ut. Minst två matskedar per tugga. Känslan var lite som att kräkas. Du har något halvsurt i munnen som är obehagligt som du bara vill få ut. Men samtidigt så visste jag att det var mat och ville äta det.
Till slut avbröt jag. Jag fick inte i mig allt. Det gick inte. Över hälften slängdes. Nu ska vi hålla i tanken att jag inte slängt ett mål mat sen jag var fyra. (Min mage skriker “Testify!”)

Jag upprepar. Laga inte denna måltid. Tänk inte tanken. Enda anledningen till att den postas här är för att ni ska förstå att jag inte äter vad som helst. Att den maten jag för det mesta lagar inte är konstigt utan faktiskt gott.

 

Det enda positiva med denna måltid är den roliga figur oljan bildade