Ursprungligen postat den 13 februari 2011

Istället för att flytta alla inlägg från den gamla bloggen “Tjarls Cook-a-Long” i klump publiceras de en och en. Varje torsdag!

 

—-

 

Man får alltid mat över på ett eller annat sätt som man inte vet vad man ska göra av. Saker som man hittar i kylskåpet med kort datum eller något man köpte som en impuls utan tanke. På något sätt måste man ändo hitta användning av allt så att man inte behöver kasta något:

Ingredienser:

Ölkorv
Mjukt tacobröd
Makrill i tomatsås
Sallad
Tacosås, medium
Stark kebabsås från din lokala pizzeria
Rööölök
Gul lök
Avokado
Fetaost

How to:

1. Stek allt utom sallad, tacobröd, avokado och fetaost. OBS förbryna inte löken någonting utan låt allt steka samtidigt.

2. Det ska bara vara i stekpannan tills allt blir varmt, en snabbstekning alltså.

3. Häll ut röran över ett tacobröd och toppa med sallad, avokado och fetaost

4. Rulla ihop och ät som en vanlig burrito.

Betyg: 7/10

Ölkorven bidrar med tuggmotstånd, makrillen med mättnad och salladen med friskhet. En bonus är att det går väldigt snabbt att tillaga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *