Du behöver:

Pak Choy
2 paket MSC-märkta sejfiléer
Savoykål
Makaroner
Röölöök
Purjolök
Solroskärnor
Olivolja
Pasta

Pasta Rossa
Cayennepeppar (en gnutta)
Flingsalt med limesmak (Massor)

Barbakuesås
Barbakueketchup

 

Gör såhär:

Koka pastan.

Stek fisken i olivoljan tills den börjar dela på sig. Uppmuntra den till att göra detta genom att konsekvent hacka på den. När den är som småsmulor slänger du i alla grönsaker utom savoykålen. Krydda och stek runt alltsammans. Efter ungefär 10 minuter slänger du in savoykålen. Skulle det vara så att det blir torrt och det börjar steka, så det fastnar i pannan. Skvätt i vatten  tills det slutar. Upprepa tills kålen blivit mjuk.

Servera med en härlig kombo av barbakuesmaker och solrosfrön

 

Betyg:

8/10

Jag var lite orolig att det inte skulle smaka så mycket, eller vara torrt. Men det blev varken eller. Istället blev det väldigt smakrikt, mättande och nyttigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *