Byta knoppar på sekretären

Retuna kan vara en Sveriges bästa återvinningsstationer. Här kan du panta dina burkar och flaskor, sopsortera och skicka sakerna på återbruk till Retuna Galleria. Allt görs i en smidig och enkel dirigering av trafiken inne på området. På Retuna får dina gamla saker nytt liv och säljs sedan i någon av gallerians butiker, antingen i sin ursprungliga form eller återskapat till något helt nytt.

I en utav butikerna fyndade vi en fin sekretär som Charles skrev om tidigare, förvisso i något slitet skick och med behov av att stärkas upp i botten och byte av knoppar, men vi var båda snabbt överens om att den skulle passa bra i stugan på tilltänkt plats. Vi har känt att det har saknats bra förvaring, och på 35 kvm behöver man ha smarta förvaringslösningar.

Charles stärkte upp sekretären i botten med lite ny skruv och jag bytte ut knopparna. Vi hade kikat runt efter “rätt” knoppar men inte hittat några som passade. Helt plötsligt så fanns lösningen mitt framför näsan, vi valde att göra om en annan möbel som tidigare varit skoförvaring med lådor till en hylla och kunde då ta de fina knopparna från den till sekretären istället. Voila!