Rekryterad som konsult för Styrelsepost.se

Veckan före jul blev jag kontaktad av Styrelsepost.se med ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, att få bli en av deras konsulter. Det är en ära att få tillhöra en sån riktig samling proffs och på ett sätt känns det som att jag blivit invald i någon slags hall of fame. Den stora skillnaden är förstås att jag inte kommer sitta och bara njuta av en titel, utan jobba stenhårt för att civilsamhället i sin helhet ska bli skarpare och bättre på det vi gör.

Jag ser väldigt mycket fram emot att bidra med mitt kunnande som jag bland annat fått genom alla mina olika uppdrag, men även via Civilsamhällespodden. Mycket mer ser jag dock fram emot att få lära mig ännu mer och tror att livet som konsult på styrelsepost.se kommer kunna göra just det. Ideella föreningar ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det ska bli kul att kunna bidra från en annan vinkel.

Styrelsepost.se är ett företag som arbetar med att förbättra civilsamhället genom utbildningar, coaching och kompetensutveckling för i huvudsak ideella organisationer. De som arbetar är ett gäng i övrigt fristående konsulter som alla bidrar med sin spets. Bland kunderna hittar vi så väl stora framträdande organisationer så väl som mindre. 

Redan nu finns jag upplagd på sidan med en liten presentationstext och ett inlägg där jag välkomnades.

Tjarls Metzmaa
tjarls@styrelsepost.se
070 401 59 17

2 svar på ”Rekryterad som konsult för Styrelsepost.se

 • Maria
  Maria
  2018-01-01 kl. 11:06

  Vad kul Charles! Grattis & lycka till!

 • Maria Osbeck
  Maria Osbeck
  2018-01-01 kl. 11:07

  Vad kul Charles! Grattis & lycka till!

Kommentarer är stängda.