Ursprungligen postat den 3 mars 2011

Istället för att flytta alla inlägg från den gamla bloggen “Tjarls Cook-a-Long” i klump publiceras de en och en. Varje torsdag!

 

—-

 

Vill du bli pruttig i magen? Fukkinell kör på detta recept!
Ingredienser:
Vitkål
Gul lök
Rööölök
^
Brynt lök font
Fisk (alaskan pollock)
Tacosås
Steaksauce
Cayenne
Honungskrydda
How to:
1. Smörstek kål och lök
2. Ta en ny stekpanna och smörstek fisken
3. Släng brynt lökfond på kålen
4. Ha i tacosås i fisken tillsammans med vatten. (Tipset ni lärde er för jättelänge sen Sara garvare rumpan av sig åt)
5. Servera med pasta
Betyg:
Nisse: 7/10
Det gjorde sig bra ihop
Tjarls: 8/10
Bra konsistens på fisken, bra med tuggmotståndet från kålen. Väldigt spännande att det kom så mycket smak på så få ingredienser. Enkel måltid 🙂
IMG_1219

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *