Ursprungligen postat den 12 juni 2011

Istället för att flytta alla inlägg från den gamla bloggen “Tjarls Cook-a-Long” i klump publiceras de en och en. Varje torsdag!

 

—-

 

Hör och häpna! Även jag kan laga måltider som inte är hundra procent, stek aldrig kött och lök samtidigt.


Ingredienser:


Röööölök
Gul lök
Schnitzel
Thai sweet chili
Finsk flodost

Sallad
Avokado
Finsk flodost
Soltorkade tomater

How to:


1. Stek köttet och löken i olivolja. Ha i båda i stekpannan samtidigt.

2. Skär salladen

3. Ha i lite ost i salladen och lite i stekpannan

4. Avsluta med att steka hårt i thai sweet

Betyg 6/10

Schnitzeln blev lite ostekt och mjölig. Men det vägdes upp av den stekta osten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *