Ursprungligen postat den 8 februari 2011

Istället för att flytta alla inlägg från den gamla bloggen “Tjarls Cook-a-Long” i klump publiceras de en och en. Varje torsdag!

 

—-

 

Jag tycker det är underbart att hälsa på min kära mor och far då det innebär att jag får gå lös med allehanda pålägg. De har nämligen alltid mycket mat att tillgå. Idag fanns det dock inga rester så jag fick lov att svänga ihop en macka.

Ingredienser:

Knäckebröd (stor rund som man bryter själv)
Rysk salami
Finsk lördagskorv
Emmentalerost
Philadelphiaost
Leverpastej
Gräddost

How to:

1. Börja med att knäcka av en stor bit knäckebröd och smörj in den med räkost.

2. Lägg på allt kött

3. På med emmentalerosten

4. Bre på Philadelphiaosten ovanpå emmentalerosten

5. Lägg på leverpastejen och avsluta med gräddosten.

Du vet att du är färdig om du lyfter mackan från diskbänken och förvånas över dess tyngd

IMG_1056

Betyg: 8/10

Den sätter sig fint i magen och du blir mätt för resten av dagen. Däremot så är denna typ av vardagslyx otroligt kostsamt och det går inte att hålla på med i längden ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *