Vegchillada

Återigen har du fått saker över efter att ha ätit tacos och du är inte sugen på att äta exakt samma sak som igår, då är det dags att liva upp din förmiddagsfrukost med något annat och göra dig enchillada eller två!

Du behöver:

2 mjuka tacobröd
Färdigstekt tacokryddad sojafärs
Ost. Massor av ost
1 kub skrattande kon, champinjonsmak
Salsa
Smör
Cayennepeppar
Färdigblandad överbliven sallad
Chipsdip
Burgardressing

Gör så här:

Släng smör i pannan och lägg ett av bröden ovanpå. Börja sedan bygga upp ingredienserna enligt bilderna. Ost, färs, ostkub, salsa, krydda. Lägg sedan det andra brödet över och låt det hela smälta ner under ordnade former på låg värme. När det smält ihop så pass att det undre brödet är lite krispigt och osten håller det övre brödet på plats, våga dig på en vändning. Det gäller att vara snabb och bestämd för att inte allt ska rinna ur eller krackelera.

Servera sedan med resten!

Resultat:

Det är galet enkelt, mättande och åh så gott. Det finns ingen hejd på hur fantastiskt det är med vilken rätt som helst som involverar krispigt bröd och smält ost!